ULYSSIS goes to FOSDEM 2024

Poster "ULYSSIS goes to FOSDEM 2024", with graphics in the style of the FOSDEM logo and practical information like the dates of the event. The image only serves as an eye-catcher, and doesn't contain any new information. Ga samen met ULYSSIS naar FOSDEM op 3 en 4 februari in Brussel (ULB), Europa’s beste open source software evenement. FOSDEM is een gratis evenement voor ontwikkelaars, gebruikers en enthousiasten om samen te komen. Op het programma staan talks van de main track, lightning talks, en verschillende devrooms.

Om meer mensen te overtuigen deel te nemen aan dit inspirerende en verrijkende evenement, regelt ULYSSIS voor al wie inschrijft het transport. Wij zorgen voor de weekendtickets om van Leuven naar Etterbeek te sporen en terug met een beetje extra korting. Je betaalt dus maar € 5 per dag. Op voorhand krijg je van ons heel wat informatie via email. Inschrijven kan op https://inschrijven.ulyssis.org

 

 

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Alle onderhoudswerken zitten erop. Sinds 15.23 uur zijn al onze diensten weer beschikbaar. Deze technische dienst en wij hopen dat we door deze wijzigingen geen stroomstoringen meer zullen ondervinden en anders op onze UPS (noodbatterij) kunnen rekenen om online te blijven.

Intussen heeft de technische dienst haar deel van de werken afgerond. Dit nam iets meer tijd in beslag dan gepland. Wij zullen nog een korte overschakeling uitvoeren met een korte downtime tot gevolg en daarna kunnen we het onderhoud afronden.

De technische dienst van de KU Leuven en ons team zijn ter plaatse voor het onderhoud aan onze elektriciteitsaansluiting. Na voorbereidende werken zullen er straks allicht twee korte onderbrekingen zijn.

Load More