ULYSSIS CTF 2022

ULYSSIS organiseert de derde editie van haar CTF! De ULYSSIS CTF is een cybersecurity- en hackwedstrijd voor studenten aan de Associatie KU Leuven, vooral voor deelnemers met weinig of nog geen ervaring met dit soort wedstrijden.

25 teams van 3-4 studenten kunnen deelnemen op woensdag 30 maart van 19:30 tot 01:00 in lokaal 01.100 van het Quadrivium (Celestijnenlaan 200H, Campus Arenberg).

Er zijn prijzen voor de top 3 teams en het beste bachelorteam. Deelnemers maken kans op een Creality Ender-3 Pro 3D Printer met filament, een Sony WH-XB910N koptelefoon, een JBL Link Portable Bluetooth+WiFi speaker of een LoRaWAN Track-and-Trace kit. Daarnaast krijgt elke deelnemer een T-shirt en een goodiebag met leuke goodies.

Meer informatie kan je vinden op https://ctf.ulyssis.org

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en zeer gegeerd!

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Zowat elke Leuvense Student maakt zonder het te weten gebruik van de IT-services van ULYSSIS. Wat is dat eigenlijk precies? Al eens een server van dichtbij gezien?
Kom dinsdag 15 en woensdag 16 oktober ons bezoeken op onze Openkelderavond On Tour! Meer op http://ulyssis.org

Papers te schrijven? Fan van uniformiteit? Gepruts met layout, bibliografie, voetnoten en afbeeldingen beu? Woon dan de komende weken een van onze workshops LaTeX bij! Meer info op http://inschrijven.ulyssis.org

Ondertussen is een van onze leden ter plaatse aangekomen en heeft vastgesteld dat de KU Leuven 5 jaarlijkse controle uitvoert aan de elektriciteit. Dit zonder verwittiging naar ons toe. Deze controle is ondertussen voorbij en zou niet voor verdere hinder mogen zorgen.

Load More