ULYSSIS RFC: Request for Chatter

Je kent ULYSSIS waarschijnlijk van onze workshops, webhosting, de telling en website van de 24 urenloop, of onze vele activiteiten. Misschien vraag je je daarom wel eens af hoe dat alles achter de schermen verloopt, wie de leden van ULYSSIS zijn en wat een ULYSSIS-lid zoal doet. Daarom nodigen we je uit op een Request For Chatter, waar je allerhande vragen aan onze leden kunt stellen: zowel rond hoe onze setup werkt (qua servers, telsysteem, …), hoe we promotie voor onze workshops organiseren, welke tekstverwerker we het beste vinden, of we een goed recept kennen met zoete aardappel, en meer!

Iedereen is welkom om ons online via https://jitsi.ulyssis.org/rfc vragen te stellen en met ons in gesprek te gaan op woensdag 14 april vanaf 20u.

 

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Helaas zijn onze diensten alweer offline door een elektriciteitsprobleem in De Snek. We wachten op een technieker die ter plaatste moet komen. We houden jullie op de hoogte.

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More