Workshop LaTeX

Dit semester geven we naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een workshop LaTeX.

LaTeX is een documentopmaaktaal die het eenvoudig en snel maakt om gestructureerde teksten op te stellen met een uniforme look.

Tijdens de workshop zullen we focussen op kennis die handig kan zijn bij papers zoals de bachelorproef en masterthesis.

De (enige) workshop LaTeX van dit semester zal doorgaan op dinsdag 18 februari van 20u tot 22u in lokaal 00.144, Celestijnenlaan 200A te Heverlee.

Je kan je inschrijven op inschrijven.ulyssis.org.

We vragen je LaTeX zelf en je LaTeX-editor op voorhand te installeren. Er is immers niet voldoende tijd om 50 installaties te begeleiden. Instructies kan je vinden op onze inschrijfwebsite: inschrijven.ulyssis.org.

Je kan ons altijd een mail sturen als je vragen hebt over deze workshop. Dit kan je doen op het adres activiteiten at ulyssis punt org.

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Onze services waren vanaf 10u deze ochtend tijdelijk onbereikbaar. Intussen zijn onze diensten terug bereikbaar. De oorzaak lijkt netwerk-gerelateerd te zijn. We zullen dit verder onderzoeken met ICTS. Mocht je nog problemen ondervinden, aarzel niet ons te contacteren.

ICTS heeft ondertussen de problemen kunnen oplossen en sinds 10u45 zijn onze diensten terug volledig online.

Mocht je nog vragen hebben of problemen ondervinden, laat ons dan zeker iets weten op ulyssis@ulyssis.org !

Update: deze nacht zou de netwerkswitch zijn gereboot hierna startten de problemen met de internetverbinding. ICTS is momenteel bezig om het probleem op te lossen. We houden jullie op de hoogte als er nog zaken veranderen.

Load More