ULYSSIS goes to FOSDEM

Ga samen met ULYSSIS naar FOSDEM op 1 & 2 Feb in Brussel (ULB), Europa’s beste open source software evenement. FOSDEM is een gratis evenement voor ontwikkelaars, gebruikers en enthousiasten om samen te komen. Op het programma staan talks van de main track, lightning talks, en verschillende devrooms.

Om meer mensen te overtuigen deel te nemen aan dit inspirerende en verrijkende evenement, regelt ULYSSIS voor al wie inschrijft het transport. Wij zorgen voor de weekendtickets om van Leuven naar Etterbeek te sporen en terug met een beetje extra korting. Je betaalt dus maar € 5 per dag. Op voorhand krijg je van ons heel wat informatie via email. Inschrijven kan op https://inschrijven.ulyssis.org

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Onze services waren vanaf 10u deze ochtend tijdelijk onbereikbaar. Intussen zijn onze diensten terug bereikbaar. De oorzaak lijkt netwerk-gerelateerd te zijn. We zullen dit verder onderzoeken met ICTS. Mocht je nog problemen ondervinden, aarzel niet ons te contacteren.

ICTS heeft ondertussen de problemen kunnen oplossen en sinds 10u45 zijn onze diensten terug volledig online.

Mocht je nog vragen hebben of problemen ondervinden, laat ons dan zeker iets weten op ulyssis@ulyssis.org !

Update: deze nacht zou de netwerkswitch zijn gereboot hierna startten de problemen met de internetverbinding. ICTS is momenteel bezig om het probleem op te lossen. We houden jullie op de hoogte als er nog zaken veranderen.

Load More