ULYSSIS CTF 2019

ULYSSIS CTF is een cybersecurity en hackwedstrijd voor studenten aan de Association KU Leuven, vooral voor deelnemers met weinig of nog geen ervaring met dit soort wedstrijden.

25 teams van 3-4 studenten kunnen deelnemen op dinsdag 7 mei 2019 van 19u30 tot 1u00 op de eerste verdieping van Alma 3, Heverlee.

Er zijn prijzen voor de top 3 teams en het beste bachelorteam. Deelnemers maken kans op een Ultimate Ears BOOM 2 bluetooth speaker, een Raspberry Pi starter kit of een iFixit Mako Precision 64 Bit Set. Daarnaast krijgt elke deelnemer een T-shirt en een goodiebag met leuke goodies.

Meer informatie kan je vinden op https://ctf.ulyssis.org/2019/
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en zeer gegeerd!

 

 

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Helaas zijn onze diensten alweer offline door een elektriciteitsprobleem in De Snek. We wachten op een technieker die ter plaatste moet komen. We houden jullie op de hoogte.

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More