ULYSSIS accounts voor heel de Associatie KU Leuven

Binnen recente onderhandelingen met ICTS en in samenspraak met de Studentenraad KU Leuven werd de beperkingen van ULYSSIS accounts bekeken. In het verleden waren accounts steeds beperkt tot studenten, personeel, organisaties, verenigingen en kringen aan Campus Leuven. Wij kunnen met grote tevredenheid melden dat deze beperking wordt opgeheven en wij vanaf nu onze diensten zullen aanbieden aan iedere student of personeelslid met een Centrale KU Leuven Account en alle structuren van deze studenten en personeelsleden die wij als erkend beschouwen. Dit betekent dus dat individuën zowel als facultair overlegorganen, kringen, organisaties, etc. aan de vele campussen van de Associatie en de gehele KU Leuven kunnen genieten van de vele troeven en de bijzonder lage prijs van een account op onze servers.

We hopen hiermee in de toekomst nog veel meer studenten en personeel te helpen, en vooral informatica voor iedereen meer beschikbaar en toegankelijk te maken.

Voor meer informatie over onze hosting kan je altijd een kijkje nemen op https://ulyssis.org/hosting

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More