Workshoptrack Command-Line: Intermediate

Workshop_CLI3_2015-2016Dit jaar organiseert ULYSSIS een volledige track van 5 workshops over het werken met de UNIX Command-Line Interface.

De derde workshop van de Workshoptrack Command-Line, Intermediate, gaat verder in op licht gevorderde skills binnen de Unix Command-Line.

Tijdens de workshop gaan we in op de basis van editor Vim. Deze krachtige applicatie laat de meest diverse vormen van tekstbewerking en automatisatie toe en is bijzonder populair onder power users, system administrators en programmeurs. Vervolgens bekijken we hoe we applicatie workflows kunnen vergemakkelijken met screen en tmux. Om dan te eindigen met meer complexe bash scripting, samen met Vim een niet te missen skill om het meeste uit een Unix CLI te halen.

Heb je de vorige workshop gemist of wil je nog eens even herhalen? Je kan heel wat informatie vinden hier op onze website onder “Workshops”

Vergeet je niet in te schrijven op https://inschrijven.ulyssis.org

Blijf op de hoogte van al onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglist via het formulier in de zijbalk

 

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Helaas zijn onze diensten alweer offline door een elektriciteitsprobleem in De Snek. We wachten op een technieker die ter plaatste moet komen. We houden jullie op de hoogte.

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More