Workshop: Data analyse met R

Statistiek voor een paper nodig maar nooit gehad in de les? Vielen SPSS of STATISTICA best tegen? Weet je eigenlijk nog niets van R of statistiek en wordt dat eens hoog tijd?
ULYSSIS en Datacamp organiseren samen een workshop die de basis van statistiek in R toelicht.

Geen enkele voorkennis is vereist. We beginnen bij het complete begin en na 2 uur ben je in staat zelf een dataset te analyseren en visualiseren.

Vergeet je niet in te schrijven op inschrijven.ulyssis.org, daar vind je ook de installatie-instructies.

Wil je op de hoogte blijven van onze andere workshops? Schrijf je dan in op onze workshop mailinglist via de widget in de zijbalk op deze website.

 

 

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Helaas zijn onze diensten alweer offline door een elektriciteitsprobleem in De Snek. We wachten op een technieker die ter plaatste moet komen. We houden jullie op de hoogte.

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More