Workshop Git

Naar aanleiding van een aantal vragen van bachelorstudenten informatica organiseert ULYSSIS speciaal in het tweede semester een workshop Git op donderdag 2 april om 20u in lokaal 00.144, Celestijnenlaan 200A

git

Grote groepswerken? Code over een lange periode te beheren? Of gewoon nood aan wat meer orde in al je programmeerwerk? Kom dan naar de ULYSSIS Workshop over het versiebeheersysteem git.

ULYSSIS leert jullie de basis, en ook enkele gevorderde elementen, van hoe je met Git, via de command-line, je projecten kan tracken.

Pruts dus niet langer met Dropboxen en duizend kopieën en leer werken met Git.

We vragen om reeds op voorhand Git te installeren. Gebruik je Windows of Mac OSX? Ga dan naar http://git-scm.com/
Linux en BSD gebruikers vinden git in hun package manager

Wil je zeker zijn dat je een plaatsje hebt? Schrijf je dan in op https://inschrijven.ulyssis.org/

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Helaas zijn onze diensten alweer offline door een elektriciteitsprobleem in De Snek. We wachten op een technieker die ter plaatste moet komen. We houden jullie op de hoogte.

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More