Workshop Command-Line voor Beginners

poster-command-line 2015.smallOp dinsdag 5 mei 2015 om 20u in Celestijnenlaan 200A lokaal 00.144 organiseert ULYSSIS een workshop over de UNIX Command-Line.

Gebruik je Mac OSX, Linux of BSD maar heb je eigenlijk nog nooit de terminal leren gebruiken? Wil je jezelf tijd besparen op dagdagelijkse taken? Wil je verder gaan dan cmd.exe en Cygwin beginnen gebruiken?

Deze workshop Command-Line voor Beginners geeft je de kans om zonder enige voorkennis aan de slag te gaan met handige commando’s. Naast het simpelweg aanmaken van files en mappen zullen we de manier waarop je data verwerkt, bestanden doorzoekt en snel dingen nakijkt grondig veranderen. Na afloop kan je met deze basis op weg in het dagdagelijkse leven en ook zelf een weg banen in de enorme hoeveelheid aan handige commando’s.

Voor deze workshop is geen bijzondere installatie vereist. Windows gebruikers kunnen gebruik maken van een SSH-client zoals Putty, gebruikers van OSX, Linux en BSD beschikken reeds standaard over de noodzakelijke SSH-client.

Deze gratis workshop wordt mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van @mire

Vergeet je niet in te schrijven op https://inschrijven.ulyssis.org

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Helaas zijn onze diensten alweer offline door een elektriciteitsprobleem in De Snek. We wachten op een technieker die ter plaatste moet komen. We houden jullie op de hoogte.

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More