History of Programming Languages

hopl FINAAL.verkleindHet begin van het academiejaar brengt naast de vele lesbezoeken ook ULYSSIS naar de pauzes van heel wat bachelorstudenten. Zoals steeds willen we studenten kennis laten maken met onze werking en diensten. Of ze nu interesse hebben in hosting, onze workshops of ons team willen versterken, we hopen wat interessants te komen vertellen tijdens hun pauze. Dit jaar konden we met dank aan @mire en Emweb daarnaast ook een History of Programming Languages poster uitdelen.

Heb je de poster gemist tijdens je les of kwamen we niet langs in de vakken die je volgt? We delen ook nog posters uit tijdens onze Workshops LaTeX van 6 en 8 oktober, net zoals op de Openkelderavond van 15 oktober. Past dat echter ook niet? Stuur dan gerust een mailtje naar activiteiten@ulyssis.org en dan proberen we je alsnog een poster te bezorgen (zo lang de voorraad strekt natuurlijk).

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More