ULYSSIS werft aan: Communicatie Medewerkers en Designers

Als een groeiende organisatie zijn wij betrokken bij steeds meer evenementen en ondernemen wij steeds meer projecten. Reclame voor onze hosting, onze workshops, en vooral ons lustrum dit jaar zijn daarom van groot belang voor onze organisatie. Wij zoeken daarom nog extra krachten om ons team te versterken. Heb jij dus een visueel oog, ben je een ware woordkunstenaar die mensen kan overtuigen, of zitten jouw skills eerder in het doeltreffend posten op groepen in sociale media? Overweeg dan zeker om medewerker bij ULYSSIS te worden.

Ben je een designer en eerder op zoek naar leuke opdrachten in plaats van een organisatie om je bij aan te sluiten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Ons lustrum gaat gepaard met een heleboel activiteiten, die uiteraard in de belangstelling moeten gezet worden met posters. Grijp dus zeker de kans om jouw poster te zien verschijnen over heel Leuven, op sociale media en de nodige kringblaadjes.

Indien je interesse hebt kan je vrijblijvend contact opnemen met ons via aanwerving@ulyssis.org. We zullen je met veel plezier verdere informatie bezorgen.

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Helaas zijn onze diensten alweer offline door een elektriciteitsprobleem in De Snek. We wachten op een technieker die ter plaatste moet komen. We houden jullie op de hoogte.

Onze eerste diensten kwamen om 22u52 terug online en intussen is alles al weer eventjes volledig terug beschikbaar. Merk je toch nog problemen? Stuur dan gerust een mailtje naar ulyssis@ulyssis.org.

We ondervinden momenteel een storing van onze diensten. Een van onze leden is op weg ter plaatse terwijl anderen proberen @ICTS_KULeuven te bereiken om te bepalen wat de oorzaak is. We houden jullie op de hoogte.

Load More