Workshop git

Ben je het beu om code te delen via e-mail, of documenten door te sturen via sociale media? In deze workshop toont ULYSSIS je hoe je probleemloos gezamenlijk bestanden kan bewerken met behulp van het vrij en open source versiecontrolesysteem git.

Naast een duidelijke uiteenzetting van de basis kan je je ook verwachten aan een heleboel tips & tricks om je workflow met git aangenamer te maken.

Je hebt voor deze workshop geen voorkennis nodig. Voor mensen die reeds git gebruiken: we zullen het hebben over algemene workflow, het verschil tussen de working directory, staging area en HEAD, branching, het oplossen van merge conflicts en nog wat extra.

De workshop gaat door dinsdag 26 november om 20u00 op het departement CW (lokaal 00.144).

Vergeet niet om je in te schrijven op inschrijven.ulyssis.org

Sponsors

Workshop Mailinglijst

Blijf op de hoogte van onze workshops door je in te schrijven op onze mailinglijst.

Twitter

Zowat elke Leuvense Student maakt zonder het te weten gebruik van de IT-services van ULYSSIS. Wat is dat eigenlijk precies? Al eens een server van dichtbij gezien?
Kom dinsdag 15 en woensdag 16 oktober ons bezoeken op onze Openkelderavond On Tour! Meer op http://ulyssis.org

Papers te schrijven? Fan van uniformiteit? Gepruts met layout, bibliografie, voetnoten en afbeeldingen beu? Woon dan de komende weken een van onze workshops LaTeX bij! Meer info op http://inschrijven.ulyssis.org

Ondertussen is een van onze leden ter plaatse aangekomen en heeft vastgesteld dat de KU Leuven 5 jaarlijkse controle uitvoert aan de elektriciteit. Dit zonder verwittiging naar ons toe. Deze controle is ondertussen voorbij en zou niet voor verdere hinder mogen zorgen.

Load More